{{sepet.model.length}}
Ürünler
ONLINE ÖDEME
TR
EN
AR
Geri
KURUMSAL
Başhan Tarım
Fabrikalarımız
Kalite Politikamız
Sertifikalarımız
İhracat
Üretim
Basın Odası
Fotoğraf Galerisi
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI
BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
E-KATALOG
İLETİŞİM
TANITIM FİLMİ
ONLINE ÖDEME
TR
EN
AR
{{sepet.model.length}}
Bizi Takip Et
BULGUR
MERCİMEK
PİRİNÇ
FASULYE
NOHUT
AŞURELİK BUĞDAY
BAKLA
BARBUNYA
BEZELYE
BÖRÜLCE
KARA BUĞDAY
MAŞ FASULYE
PATLAYAN MISIR
Ana Sayfa
Tarifler ve Püf Noktaları
Uzmanından Tarifler ve Püf Noktaları
Uzmanından
Zeytinyağlı Barbunya
Uzmanından
Patlamış Mısır
Uzmanından
Maş Çorbası
Uzmanından
Saray Aşure
Uzmanından
Bezelye Kebabı
Önemli Bilgiler
Bakliyatları Yaz Aylarında Kısa Sürede Tüketiniz
Uzmanından
Pastırmalı Fasulye Tarifi
Önemli Bilgiler
Bakliyat Paketini Yıkamayınız
Uzmanından
Kerevizli Mercimek Çorbası Tarifi
Uzmanından
Soğan Dolması Tarifi
Uzmanından
İç Pilavı Tarifi
Uzmanından
Lebeniye Tarifi
Uzmanından
Tarhun Çorbası Tarifi
Uzmanından
Keşkek Tarifi
Uzmanından
Dane-i Bulgur-i Hassa
Uzmanından
Zeytinyağlı İç Bakla
Uzmanından
Kestaneli Lanaha Sarma Tarifi
Önemli Bilgiler
Bakliyat Paketinizi Alırken Kontrol Ediniz
Uzmanından
Kuru Sebze Dolması Tarifi
Uzmanından
Humus-u Âla Tarifi
Uzmanından
Mualla Tarifi
Uzmanından
Vişneli Yaprak Sarma Tarifi
Uzmanından
Firik Cacığı Tarifi
Uzmanından
Yumurtalı Köfte Tarifi
Uzmanından
Köftesi Ekşili Yahni
Önemli Bilgiler
Bakliyat Nasıl Saklanmalıdır
Uzmanından
Bezelye Salatası Tarifi